Massageterapeutisk behandling

Alla har nytta utav att få en ”genomgång av sin kropp”, såväl vid rehabilitering som i förebyggande syfte. Massage ökar ditt välbefinnande och din kroppskännedom vilket är av vikt för att få rätsida på obalanser och för att få bättre utdelning av andra insatser så som träning, akupunktur, stresshantering mm.

Jag anpassar alltid den massageterapeutiska behandlingen till varje individ och behov. För effektivare resultat så erbjuder jag alltid mina kunder min massage i kombination med BEMER. Läs mer längre ner.

För att boka en tid som passar dig, var ute i god tid!
Boka din tid på 070-993 62 37

Kontant betalning alt. kortbetalning med  izettle.

Vid förhinder meddela mig så snart som möjligt så att någon annan har möjlighet att boka tiden. Ej avbokad tid debiteras.

Fiddeli Kluge, Dipl. & Cert. Massageterapeut

Jag driver  Fiddeli K  Massage & Friskvård sedan 2001 och arbetar kvällstid på rehabgruppen varje onsdag, ibland även måndag och torsdag. Dagtid finns jag på TimeOut studio, Handenterminalen 6 11tr i Handen/Haninge.

Dipl. Massör och Massageterapeut vid  Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm, 2000 – 2001. Vidareutbildad i bl.a. Energimassage, VHT och Babymassage.

Certifierad av  Branschrådet Svensk Massage, http://www.svenskmassage.se/
Medlem i  Kroppsterapeuternas Yrkesförbund, http://www.kroppsterapeuterna.se/

Sedan 2006 är jag verksam återförsäljare utav  BEMER – Fysikalisk Vaskulär terapi. BEMER stödjer och aktiverar en störd mikrocirkulation, vilken sörjer för transporter till och från alla våra organ, vävnader och celler, en viktig grund för en god hälsa. Med en regelbunden användning av BEMER höjer du kroppens prestationsförmåga och ökar dina förutsättningar att läka och hålla dig i form. Läs mer på http://www.bemer-partner.com/fiddeli

Välkommen!

Fiddeli Kluge, 070-993 62 37
fiddeli.kluge@bemersweden.se

Boka tid